Inspirerende vergaderlocatie
en trouwlocatie 
nabij
Hillegom

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Maak kennis met Huis te Zaanen

Zoekt u in de omgeving van Hillegom een inspirerende locatie om als vergaderruimte te benutten? Laat u dan eens verrassen door de mogelijkheden van Huis te Zaanen. Wij hebben namelijk een uitstekende vergaderzaal te huur. Daarnaast zijn wij onder meer inzetbaar als evenementenlocatie en als trouwlocatie. In de omgeving van Hillegom is het in het Haarlemse Zaanenbos gelegen Huis te Zaanen zeker één van de exclusiefste locaties. Wij weten gasten telkens precies het ideale gevoel te geven, ongeacht de aard van het evenement. De grandeur van het gebouw, dat in een prettige rustgevende omgeving gesitueerd is, speelt daar natuurlijk een rol in. Verder zorgen wij er natuurlijk voor dat het u aan niets ontbreekt als het gaat om moderne faciliteiten. Wenst u meer informatie over Huis te Zaanen en het huren van een inspirerende vergaderlocatie, evenementenlocatie en/of trouwlocatie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op of lees verder.

Voor welke gelegenheden leent Huis te Zaanen zich?

Voor de organisatie van allerlei soorten evenementen en activiteiten is Huis te Zaanen in te zetten. Zo beschikken we over de expertise én de middelen om professionele bijeenkomsten vlekkeloos te laten verlopen. Maar ook ons gastheerschap bij privéaangelegenheden weten onze gasten uit Hillegom en omgeving zeer te appreciëren. Bij elk evenement wordt dan ook de passende sfeer neergezet. Dit kan variëren van een heuglijk moment als een bruiloft tot trieste aangelegenheid zoals een condoleance-bijeenkomst. Niettemin zetten onze gasten uit Hillegom Huis te Zaanen het vaakst in voor de volgende doelen:

  • Presentaties, workshops, trainingen en cursussen voor maximaal 40 à 50 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Veelzijdige evenementenlocatie
  • Huis te Zaanen als charmante trouwlocatie

Waarom kiezen voor Huis te Zaanen?

Bent u van plan onze bijzondere locatie te huren als vergaderruimte of voor een privéaangelegenheid? Dan kunt u bij ons in ieder geval gebruikmaken van uitgebreide voorzieningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wifi, multimedia-apparatuur en extra cateringmogelijkheden. Ook dankzij de volgende aspecten onderscheidt Huis te Zaanen zich ten opzichte van andere locaties rondom Hillegom:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dichtbij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Interesse? Neem contact op en geef uw wensen door

Als u op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie of een charmante trouwlocatie, dan hoeft u nu in wezen niet verder meer te zoeken. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we bekijken of we uw wensen kunnen afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com. Natuurlijk kunt u ook geheel vrijblijvend onze locatie zelf komen bekijken. Dat Huis te Zaanen bij de beste trouwlocaties, evenementenlocaties en vergaderlocaties van de omgeving van Hillegom behoort, zult u dan vanzelf ontdekken.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021