Inspirerende vergaderlocatie
en trouwlocatie
nabij Amsterdam

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Vergaderruimte of trouwlocatie omgeving Amsterdam

Zoekt u in of rond Amsterdam een locatie die u als vergaderruimte kunt gebruiken? Bestudeer dan eens de mogelijkheden die Huis te Zaanen te bieden heeft. Bij ons kunt u een uitstekende vergaderzaal huren, maar ook zijn wij inzetbaar als evenementenlocatie en als trouwlocatie. Huis te Zaanen is onbetwist één van de exclusiefste plekken van de omgeving van Amsterdam. Deze locatie in het Haarlemse Zaanenbos weet gasten namelijk steeds precies het juiste gevoel te geven. Dit heeft alles te maken met de grandeur van het gebouw, dat in een prettige rustgevende omgeving gesitueerd is. Qua moderne faciliteiten komt u intussen uiteraard niets tekort. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Huis te Zaanen betreffende het huren van een inspirerende vergaderlocatie, evenementenlocatie en/of trouwlocatie? Neem dan gerust contact met ons op vanuit Amsterdam of lees eerst even verder.

Voor welke gelegenheden leent Huis te Zaanen zich?

Huis te Zaanen is inzetbaar als locatie voor de organisatie van allerlei soorten evenementen en activiteiten. Wij beschikken alle benodigde expertise en middelen om professionele bijeenkomsten vloeiend te laten verlopen. Ook voor samenkomsten in privésferen weten mensen uit Amsterdam en omgeving ons zeer te waarderen. Hierbij varieert het soms van vrolijke gebeurtenissen zoals een bruiloft tot een treurige aangelegenheid als een condoleance-bijeenkomst. Nochtans wordt Huis te Zaanen door Amsterdammers meestal ingezet voor de volgende doeleinden:

  • Presentaties, workshops, trainingen en cursussen voor maximaal 40 à 50 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Veelzijdige evenementenlocatie
  • Huis te Zaanen als charmante trouwlocatie

Waarom kiezen voor Huis te Zaanen?

Huurt u onze bijzondere locatie in omgeving Amsterdam als vergaderruimte of voor een privéaangelegenheid? Dan kunt u bij ons gebruikmaken van uitgebreide (aanvullende) faciliteiten. Daarbij valt te denken aan wifi, multimedia-apparatuur en extra cateringmogelijkheden. Daarmee en met de volgende aspecten weet Huis te Zaanen zich te onderscheiden van andere locaties uit de omgeving van Amsterdam:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dichtbij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Interesse in een vergaderlocatie omgeving Amsterdam? Neem contact op 

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Huis te Zaanen als bijzondere vergaderlocatie? Of heeft u belangstelling wat Huis te Zaanen als trouwlocatie te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op en kom eens geheel vrijblijvend bij ons langs om de locatie zelf te bewonderen. Bel 023-5310219 of stuur een e-mail naar
info@huistezaanen.com. U zult er dan ook snel achter komen dat Huis te Zaanen bij de beste vergaderlocaties, trouwlocaties en evenementenlocaties behoort van (de omgeving van) Amsterdam.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021