Inspirerende vergaderruimte
huren? Kom langs bij
Huis te Zaanen!

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Inspirerende en sfeervolle
vergaderruimte huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

  Unieke Locatie

  Intiem en sfeervol

  Het Zaanenpark

  Maak kennis met Huis te Zaanen

  Bent u op zoek naar een inspirerende locatie om als vergaderruimte te gebruiken? Laat u dan eens verrassen door de mogelijkheden van Huis te Zaanen. Wij bieden een prachtige en comfortabele vergaderruimte te huur aan en dat in een sublieme setting. Huis te Zaanen is gesitueerd in het park Zaanenbos in Haarlem. De fijne, rustgevende ligging zorgt ervoor dat Huis te Zaanen een van de fraaiste vergaderlocaties van de regio is. De grandeur van het pand en de expertise van de gastheren en -vrouwen geven gasten telkens het gevoel dat het perfect past bij de aard van de bijeenkomst in kwestie. Bovendien zijn alle gebruikelijke moderne faciliteiten aanwezig. Bent u al enthousiast over Huis te Zaanen? En bent u nieuwsgierig naar de voorwaarden voor het huren van onze bijzondere vergaderruimte? Lees dan verder of neem contact met ons op.

  Huur een vergaderruimte in Huis te Zaanen

  Huis te Zaanen is breed inzetbaar als het gaat om bijeenkomsten met een professioneel karakter. Zo is onze vergaderzaal uiteraard te huren om vergaderingen te laten plaatsvinden. Men weet onze vergaderruimte echter ook zeer te waarderen voor het organiseren van bijvoorbeeld presentaties, brainstormsessies, workshops, trainingen en cursussen. Over het algemeen kan gesteld worden dat wij plaats bieden voor 40 tot 50 personen bij deze professionele bijeenkomsten. Al deze gelegenheden weten wij met onze expertise en middelen optimaal te laten verlopen. Bij elk evenement creëren we opnieuw een bijpassende sfeer.

  Waarin onderscheidt Huis te Zaanen zich?

  Heeft u interesse in het huren van onze inspirerende vergaderruimte? Dan kunt u hoe dan ook gebruik maken van vele moderne en praktische faciliteiten. Denk daarbij aan onder andere wifi, multimedia-apparatuur en cateringmogeljkheden. Verder profiteert u in ieder geval van de volgende aspecten indien u een vergaderruimte van Huis te Zaanen huurt:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dicht bij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

  Interesse? Neem contact op en geef uw wensen door

  Wenst u onze bijzondere vergaderruimte te huren? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat we kunnen uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com. Vanzelfsprekend kunt u onze locatie ook geheel vrijblijvend zelf eens komen aanschouwen. U zult er dan snel achter komen dat wij over een van de prachtigste vergaderruimtes van de omgeving beschikken.

  Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

  Cleo Epskamp

  Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

  Annemargriet Van de Kaa

  Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

  Ton Van Der Poel

  TitleAddress Description
  Huis te Zaanen
  Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
  2024 TA Haarlem

  Huis te Zaanen
  Orionweg 1
  2024 TA Haarlem

  T: 023 5310219
  M: 06 546 77 021

  Bel ons: 06-54677021