Inspirerende vergaderzaal
huren? Kies voor
Huis te Zaanen!

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Opzoek naar een prachtige
en inspirerende vergaderzaal?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Maak kennis met Huis te Zaanen

Heeft u voor een bijzondere aangelegenheid binnenkort een inspirerende vergaderzaal nodig? Dat vindt u in Huis te Zaanen ongetwijfeld precies wat u zoekt. Wij hebben namelijk een schitterende en comfortabele vergaderzaal te huur. Gelegen in het park Zaanenbos in Haarlem beschikt Huis te Zaanen over een sublieme setting. De fraaie en rustgevende ligging zorgt er samen met de grandeur van het pand voor dat Huis te Zaanen bij de fraaiste vergaderlocaties van de regio behoort. De expertise van onze gastheren en -vrouwen maken het helemaal af. Zij geven gasten namelijk telkens het gevoel dat optimaal past bij de aard van de desbetreffende bijeenkomst. Daarnaast zijn alle moderne voorzieningen die redelijkerwijs verwacht mogen worden aanwezig. Enthousiast geworden? Voor meer informatie over het huren van onze vergaderzaal kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Huur een vergaderzaal in Huis te Zaanen

Voor bijeenkomsten met een professioneel karakter kunt u de vergaderzaal van Huis te Zaanen gerust inzetten. Het huren van onze vergaderzaal leent zich voor de organisatie van onder andere vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, workshops, trainingen en cursussen. Voor deze professionele bijeenkomsten bieden wij plaats aan 40 tot 50 personen. Hoe dan ook weten wij dankzij onze expertise en middelen deze gelegenheden optimaal te laten verlopen. Wij creëren bij elk evenement weer de sfeer die er perfect bij past.

Waarin onderscheidt Huis te Zaanen zich?

Heeft u belangstelling voor het huren van onze vergaderzaal? U kunt dan gebruik maken van wifi, multimedia-apparatuur, (aanvullende) cateringmogelijkheden en andere moderne en praktische voorzieningen. U profiteert bovendien van de volgende aspecten indien u van onze vergaderzaal gebruikmaakt:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dicht bij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Interesse? Neem contact op en geef uw wensen door

Wenst u onze bijzondere vergaderzaal te huren? Of wilt u onze locatie eens met eigen ogen komen aanschouwen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen bekijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Bel 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com en snel zult u ontdekken dat voor het huren van een vergaderzaal Huis te Zaanen een ideale optie is.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 023 5310219