Huis te Zaanen, uw locatie met
grandeur nabij Beverwijk

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Chique vergader-, evenementen, – en trouwlocatie nabij Beverwijk

Zoekt u nabij Beverwijk een chique vergaderlocatie, evenementenlocatie of trouwlocatie? Ervaar de grandeur van Huis te Zaanen. Bij ons vergadert u in een prachtige setting. Ook als evenementenlocatie en trouwlocatie is Huis te Zaanen te boeken. Onze locatie is midden in park Zaanenbos gevestigd. Een rustige omgeving met een geheel eigen sfeer. Wij beschikken over de meest moderne voorzieningen en onze locatie straalt een hoge mate van grandeur uit. Wenst u Huis te Zaanen ook te boeken als uw chique vergaderlocatie? Of wenst u een unieke trouwlocatie of evenementenlocatie nabij Beverwijk? Neem dan contact met ons op vanuit Beverwijk voor meer informatie.

Waar kunt u Huis te Zaanen voor boeken?

U kunt Huis te Zaanen voor diverse gelegenheden inzetten. Onze locatie is namelijk breed inzetbaar. Indien het een professionele bijeenkomst omvat, beschikken wij over alle benodigde expertise om deze tot in de puntjes correct te laten verlopen. Ook voor privé-aangelegenheden hebben velen onze locatie al weten te vinden. Wij creëren bij elk event een sfeer die hier geheel bij past. Niet enkel bij festiviteiten, maar ook bij een droevige gelegenheid zoals een condoleance-bijeenkomst. Al velen in Beverwijk hebben de keuze gemaakt Huis te Zaanen in te zetten en wel voor de volgende doeleinden:

  • Presentaties, workshops, trainingen en cursussen voor maximaal 40 à 50 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Veelzijdige evenementenlocatie
  • Huis te Zaanen als charmante trouwlocatie

Vergaderlocatie omgeving Beverwijk

Of u nu een unieke locatie wenst af te huren als vergaderruimte, een locatie voor festiviteiten behoeft of specifiek op zoek bent naar een locatie voor uw privé-aangelegenheid, onze locatie biedt u de meest moderne faciliteiten. U kunt hierbij denken aan wifi, multimedia-apparatuur en cateringmogelijkheden. En dat is niet het enige, want wij hebben u nog veel meer te bieden wanneer u vanuit Beverwijk de keuze maakt voor onze vergaderzaal. Denk aan:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn onze hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dichtbij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Onze chique locatie boeken? Bel ons direct!

Wenst u ook onze chique vergaderlocatie in omgeving Beverwijk te boeken? Of bent u op zoek naar een mooie en unieke trouwlocatie? Neem dan contact op met Huis te Zaanen. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij de mogelijkheden hierop kunnen afstemmen. Bel ons direct via 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom onze locatie vrijblijvend te komen bekijken. Maak ook de rit vanuit Beverwijk naar Huis te Zaanen en geniet van de grandeur van onze prachtige locatie.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021