Huis te Zaanen, locatie met
grandeur nabij Bloemendaal

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Chique vergader-, evenementen, – en trouwlocatie nabij Bloemendaal

Bent u in Bloemendaal of omgeving op zoek naar een chique vergaderzaal, evenementenlocatie of trouwlocatie? Neem dan contact op met Huis te Zaanen. Bij ons kunt u uw vergadering in een prachtige setting plaats laten vinden. Maar wij bieden u nog veel meer. Zo is onze locatie eveneens te huren als evenementenlocatie en trouwlocatie. Huis te Zaanen ligt in het mooie Zaanenbos. Deze rustige omgeving biedt een geheel eigen sfeer. Wij beschikken over de meest moderne voorzieningen en bieden een locatie met grandeur. Wenst u onze bijzondere vergaderlocatie ook te huren? Of wilt u Huis te Zaanen boeken als uw evenementenlocatie of trouwlocatie nabij Bloemendaal? Neem contact met ons op vanuit Bloemendaal voor de mogelijkheden!

Waar kunt u Huis te Zaanen voor huren?

U kunt Huis te Zaanen voor diverse gelegenheden huren, daar onze locatie breed inzetbaar is. Indien u een ruimte voor een professionele bijeenkomst wenst, beschikken wij over de benodigde expertise om uw bijeenkomst geheel te verzorgen. Ook voor privé-aangelegenheden heeft men onze locatie al vaak weten te vinden. Voor elk event kunnen wij een passende sfeer creëren. Dit doen wij voor festiviteiten, maar ook voor een droevige gebeurtenis zoals een condoleance-bijeenkomst. Al velen in Bloemendaal zijn u voorgegaan en hebben gekozen voor onze prachtige locatie. Dit omdat onze locatie veel te bieden heeft, zoals:

  • Presentaties, workshops, trainingen en cursussen voor maximaal 40 à 50 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Veelzijdige evenementenlocatie
  • Huis te Zaanen als charmante trouwlocatie

Huis te Zaanen in omgeving Bloemendaal

Of u nu op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie, een ruimte voor uw festiviteiten of een locatie voor uw-privé aangelegenheid in de omgeving van Bloemendaal, wij hebben u moderne faciliteiten te bieden. U kunt hierbij denken aan wifi, multimedia-apparatuur en cateringmogelijkheden. En wanneer u voor onze locatie nabij Bloemendaal kiest, hebben wij u nog veel meer te bieden, zoals:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn onze hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dichtbij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht met welk vervoersmiddel u komt

Huis te Zaanen huren? Bel direct!

Wilt u ook gebruik maken van onze chique vergaderlocatie, vergaderzaal of trouwlocatie in omgeving Bloemendaal? Of wilt u uw bruiloft in Huis te Zaanen vieren? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw evenement, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Bel ons via 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com. U bent eveneens welkom een bezoek te brengen aan onze locatie, zodat u vrijblijvend kunt bekijken of deze u bevalt. Rijd vanuit Bloemendaal naar onze prachtige locatie en ervaar een unieke ambiance!

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021