Inspirerende vergaderlocatie
en trouwlocatie 
nabij
Hoofddorp

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Trouwlocatie of vergaderruimte omgeving Hoofddorp

Bent u in de omgeving van Hoofddorp op zoek naar een inspirerende locatie om als vergaderruimte te gebruiken? In dat geval nodigen wij u uit de mogelijkheden van Huis te Zaanen eens te bestuderen. Wij hebben namelijk een comfortabele vergaderzaal te huur en dat in een prachtige setting. Huis te Zaanen biedt echter nog veel meer. Zo zijn wij ook onder andere inzetbaar als evenementenlocatie en trouwlocatie. In Hoofddorp en omgeving is onze in het Haarlemse Zaanenbos gelegen locatie één van de fraaiste voor deze doeleinden. Gasten ervaren bij ons telkens het ideale en het gepaste gevoel, geheel in de aard van het evenement in kwestie. De grandeur van ons pand en de rustgevende omgeving spelen daar uiteraard ook een rol in. Bovendien zijn alle moderne voorzieningen die u redelijkerwijs mag verwachten aanwezig. Bent u al enthousiast over Huis te Zaanen en het huren van onze inspirerende vergaderlocatie? Of wenst u ons in te zetten als evenementenlocatie of trouwlocatie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op vanuit Hoofddorp.

Voor welke gelegenheden leent Huis te Zaanen zich?

Huis te Zaanen is zeer breed inzetbaar als locatie om een evenement te laten plaatsvinden. Voor bijeenkomsten van professionele aard beschikken wij over alle benodigde expertise en middelen. Maar ook voor privéaangelegenheden weten onze gasten uit de omgeving van Hoofddorp Huis te Zaanen wel te vinden. Al bij al creëren wij bij elk evenement weer opnieuw een sfeer die helemaal bij dat evenement past. Dit is nog geen kleinigheid als u zich bedenkt dat dit kan variëren van een vrolijk festijn als een bruiloft tot een droevige aangelegenheid zoals een condoleance-bijeenkomst. Onze gasten uit Hoofddorp zetten Huis te Zaanen meestal in om de volgende redenen:

  • Presentaties, workshops, trainingen en cursussen voor maximaal 40 à 50 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Veelzijdige evenementenlocatie
  • Huis te Zaanen als charmante trouwlocatie

Waarom kiezen voor Huis te Zaanen in omgeving Hoofddorp?

Als u zinnens bent onze bijzondere locatie te huren als vergaderruimte of voor een privé gebeurtenis, dan kunt u bij ons altijd gebruikmaken van vele moderne en praktische faciliteiten. Wifi, multimedia-apparatuur en cateringmogelijkheden vormen nog maar een greep uit de (aanvullende) voorzieningen die we bieden. Verder zijn het de volgende pluspunten waar u van profiteert indien u bij Huis te Zaanen een vergaderzaal huurt:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dichtbij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Interesse? Neem contact op en geef uw wensen door

Als u een bijzondere vergaderlocatie of een intieme trouwlocatie zoekt in de omgeving van Hoofddorp, dan kunt u nu eigenlijk wel stoppen met zoeken. Neemt u dan ook even contact met ons op? Dan zouden we eerst kunnen uitzoeken hoe we uw wensen en eisen kunnen afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com. U kunt uiteraard ook vrijblijvend onze locatie zelf een keer komen bekijken. U zult vermoedelijk snel ontdekken dat Huis te Zaanen bij de beste trouwlocaties, evenementenlocaties en vergaderlocaties van de omgeving van Hoofddorp behoort.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021