Inspirerende vergaderlocatie
en trouwlocatie
nabij IJmuiden

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Unieke evenementenlocatie in omgeving IJMuiden

Zoekt u in de omgeving van IJmuiden een locatie die u kunt gebruiken als vergaderruimte? Bekijk dan eens de opties die Huis te Zaanen te bieden heeft. Naast het feit dat u bij ons een uitstekende vergaderzaal kunt huren, is onze gelegenheid zeer geschikt als evenementenlocatie en trouwlocatie. Zonder twijfel is Huis te Zaanen één van de meest exclusieve plekken van IJmuiden en omgeving. Deze locatie in het Haarlemse Zaanenbos geeft u exact het goede gevoel. Dat komt door de combinatie van een rustgevende omgeving en de grandeur van het gebouw. Ondertussen komt u aan moderne faciliteiten uiteraard niets tekort. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden die Huis te Zaanen biedt voor het huren van een inspirerende vergaderlocatie, trouwlocatie en/of evenementenlocatie? Lees snel verder of neem contact met ons op vanuit IJmuiden.

Voor welke gelegenheden leent Huis te Zaanen zich?

Huis te Zaanen is multifunctioneel inzetbaar als locatie om van alles te organiseren. Wij beschikken niet alleen over alle kennis en middelen om professionele bijeenkomsten rimpelloos te laten verlopen. Ook voor privéaangelegenheden weten mensen uit IJmuiden en omgeving ons te vinden. Dit kan variëren van vrolijke gebeurtenissen zoals een bruiloft tot een droevige aangelegenheid als een condoleance-bijeenkomst. Nochtans leent Huis te Zaanen zich het best (en het vaakst) voor de volgende gelegenheden:

  • Presentaties, workshops, trainingen en cursussen voor maximaal 40 à 50 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Veelzijdige evenementenlocatie
  • Huis te Zaanen als charmante trouwlocatie

Waarom kiezen voor Huis te Zaanen?

Of u onze bijzondere locatie in omgeving IJmuiden nu huurt als vergaderruimte of voor een privéaangelegenheid, u kunt bij ons gebruikmaken van uitgebreide (aanvullende) mogelijkheden als het gaat om faciliteiten omtrent wifi, multimedia-apparatuur en cateringmogelijkheden. Daarmee en met de volgende aspecten weet Huis te Zaanen zich te onderscheiden van andere locaties in IJmuiden en omgeving:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dicht bij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Neem contact op vanuit IJmuiden

Bent u overtuigd en wilt u inderdaad van Huis te Zaanen gebruik maken als bijzondere vergaderzaal? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd wat Huis te Zaanen te bieden heeft als trouwlocatie? Neem dan contact met ons op en kom eens geheel vrijblijvend bij ons langs om onze locatie met eigen ogen te aanschouwen. Bel daarvoor naar 023-5310219 of stuur een e-mail naar
info@huistezaanen.com. Wij vermoeden dat u het snel met ons eens zult zijn dat Huis te Zaanen bij de beste trouwlocaties, evenementenlocaties en vergaderlocaties behoort van de omgeving van IJmuiden.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021