Prachtige vergaderlocatie
Huren in Haarlem?

Stijlvolle vergaderlocatie aan de Orionweg in Haarlem.

Geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten.

Inspirerend, exclusief, gastvrij en persoonlijk.

Prachtige ruimte, zaal of locatie huren?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Unieke Locatie

Intiem en sfeervol

Het Zaanenpark

Maak kennis met Huis te Zaanen

Wenst u af en toe extern te vergaderen en bent u daarom op zoek naar bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Haarlem? Huis te Zaanen biedt u dan waarschijnlijk precies waarnaar u op zoek bent. Wij hebben namelijk een uitstekende vergaderruimte te huur. Huis te Zaanen is gelegen in het park Zaanenbos in Haarlem. Dat betekent een rustgevende setting, even weg van alle hectiek. De niet te missen grandeur van het pand is het volgende aspect dat ervoor zorgt dat Huis te Zaanen tot de bijzonderste vergaderlocaties van de omgeving behoort. De expertise van onze gastheren en -vrouwen maken het helemaal af. Telkens wordt weer de atmosfeer gecreëerd die precies past bij de aard van de bijeenkomst. Verder treft u bij ons uiteraard alle moderne faciliteiten aan, die voor de organisatie van een vergadering verwacht mogen worden. Bent u enthousiast en benieuwd naar de specifieke mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Voor meer informatie over het huren van onze vergaderlocatie in Haarlem kunt u contact met ons opnemen.

Huur een vergaderlocatie in Huis te Zaanen

De bijzondere vergaderlocatie Huis te Zaanen is in te zetten voor alle bijeenkomsten met een professioneel oogmerk. Het huren van deze inspirerende vergaderlocatie is ideaal voor de organisatie van bijvoorbeeld vergaderingen, brainstormsessies, workshops, trainingen, cursussen en presentaties. Voor deze professionele bijeenkomsten kunnen wij plaats bieden aan 40 tot 50 personen. Bij elke gelegenheid weten onze gastvrouwen en -heren de ideale ambiance te creëren.

Waarin onderscheidt Huis te Zaanen zich?

Heeft u interesse in het huren van een bijzondere vergaderlocatie in Haarlem? Buiten de inspirerende setting zult u de beschikking hebben over allerlei moderne en praktische voorzieningen zoals wifi, multimedia-apparatuur en (aanvullende) cateringmogelijkheden. Bovendien zult u van de volgende aspecten profiteren indien u onze vergaderlocatie in Haarlem inzet:

  • Een prachtig pand met grandeur gecombineerd met modern comfort.
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn de hoogste prioriteiten
  • Exclusiviteit, wat onder andere maximale aandacht én privacy inhoudt.
  • Gelegen in park Zaanenbos, ver weg van de dagelijkse hectiek
  • Dicht bij het bruisende centrum van Haarlem, waardoor goed bereikbaar, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel

Interesse? Neem contact op en geef uw wensen door

Heeft u interesse in het huren van een inspirerende vergaderlocatie in Haarlem? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we uitzoeken hoe wij u zo goed mogelijk kunnen verder helpen. Bel 023-5310219 of stuur een e-mail naar info@huistezaanen.com. Uiteraard kunt u onze vergaderlocatie in Haarlem ook vrijblijvend komen bekijken. Vermoedelijk zult u dan snel ontdekken dat Huis te Zaanen als vergaderlocatie een uitstekende optie is.

Heerlijke plek om te vergaderen, te coachen of training te kunnen geven. Private place ook zeer geschikt voor kleinschalige persoonlijke meetings, maatwerk

Cleo Epskamp

Hele fijne lokatie. Hele prettige man. Sfeervol, flexibel, relaxed, goed bereikbaar.

Annemargriet Van de Kaa

Een geweldige ruimte om iets in te organiseren.

Ton Van Der Poel

TitleAddress Description
Huis te Zaanen
Orionweg 1, 2024 TA Haarlem, NederlandOrionweg 1
2024 TA Haarlem

Huis te Zaanen
Orionweg 1
2024 TA Haarlem

T: 023 5310219
M: 06 546 77 021

Bel ons: 06-54677021